Professionele tapijtreiniging & onderhoud

Verantwoord schoonmaken en beschermen van uw vaste vloerbekleding

Laat uw tapijt reinigen en rol de rode loper uit voor uw klanten!

Tapijten krijgen het elke dag hard te verduren. Ze worden letterlijk “plat gelopen”, er wordt op gemorst, en door sporen van zand, zout, water en andere onzuiverheden zien ze er al snel vies en smerig uit.

Dankzij onze tapijtreinigingsdiensten zullen uw tapijten er langer als nieuw uitzien en bijgevolg ook langer meegaan. We gebruiken alleen natuurlijke producten die helemaal afgestemd zijn op reiniging van vast tapijt, projecttapijt, tapijttegels, kamerbreed tapijt… en dankzij onze professionele machines wordt vuil tot diep in de vezels verwijderd.

TAPIJTREINIGING: WIJ BEPALEN VOOR U DE BESTE METHODE

Tapijtreinigingsconcept op basis van encapsulation

Ons tapijtreinigingsconcept op basis van encapsulation ook wel bekend als kristallisatie methode levert naast een goed reinigingsresultaat ook een enorme tijdswinst op. Nauwelijks droogtijd, iets wat cruciaal is in veel gebouwen waar dagelijkse activiteiten moeten blijven doorgaan, is uiteraard een groot voordeel.

De organische en natuurlijke reinigingsproducten maken het vuil los van het tapijt en sluiten het in door middel van encapsulation. Vervolgens neemt onze machine het vuil op en het tapijt is quasi onmiddellijk weer beloopbaar.

Stoomreiniging van tapijten

Stoomreiniging is een milieuvriendelijke en grondige manier om tapijten schoon te maken. De hitte die stoom afgeeft reinigt het tapijt tot diep in de vezels en dus niet alleen aan de oppervlakte. Het neemt al het vuil mee, ook het vuil dat zich in de diepere lagen van uw tapijt heeft verzameld. De zuiginstallatie voert alle vervuiling meteen af, samen met de nare geurtjes, stofmijten en ziektekiemen die zo geen kans krijgen zich verder te ontwikkelen.

Daarbij zorgt onze professionele apparatuur ervoor dat het tapijt systematisch schoon gemaakt kan worden, zodat er geen strepen ontstaan.

VOORDELEN VAN EEN PROFESSIONELE REINIGING VAN UW VASTTAPIJT

tapijtreiniging voordeel solvos

Verplaatsing meubilair en inriching niet noodzakelijk

reiniging vloerbedekking voordeel solvos

Geen droogtijd, onmiddellijk beloopbaar

gezondheid werknemers solvos

Verlengt de levensduur van uw vasttapijt

aanbevolen tapijtfabrikant reiniging solvos

Aanbevolen door tapijtfabrikanten

PRIJZEN VOOR TAPIJTREINIGING

HOEVEEL KOST HET REINIGEN VAN VASTE VLOERBEKLEDING?

Om uw tapijt te laten reinigen rekent u best op vakkennis. Mede dankzij onze professionaliteit, ervaring en het inzetten van gespecialiseerde tools & methodes kunnen wij u eerlijke, correcte prijzen voorstellen waarbij we kwaliteit en service voorop stellen.

Voor het bepalen van een effectieve en kwalitatieve reinigingsmethode dient u rekening te houden met diverse factoren. Zo zijn er verschillende soorten tapijten, afhankelijk van de gebruikte productietechnieken en/of structuur, elk met hun eigen kenmerken. En dan is er nog de aard van de vervuiling, vergrauwing van kleuren en aantasting van de vezelstructuur…

Laat al deze zorgen aan u voorbij gaan en concentreer u op uw core business. Dankzij onze eerlijke prijsstelling kunt u met een gerust gemoed een beroep doen op onze expertise en apparatuur voor de reiniging van uw tapijt. Zo kunt u het huren van een tapijtreiniger of tapijtreinigingsmachine achterwege laten, hoeft u zich geen zorgen te maken in het bepalen van het juiste tapijtreinigingsmiddel en geniet u van vlekkeloze tapijten en dito service!

Vraag vandaag nog onze beste prijs voor uw tapijtreiniging

Beslist de beste prijs-kwaliteitsverhouding!
Gratis vrijblijvende prijsopgave