Opleveringsschoonmaak

Eerste opkuis voor oplevering van uw nieuwbouw, verbouwd of gerenoveerd pand

KRAAKNETTE OPLEVERINGSSCHOONMAAK

VOOR UW PROFESSIONEEL IMAGO

Dankzij schoonmaakbedrijf Solvos levert u kraaknette gebouwen op. Dit verhoogt niet alleen uw reputatie als professionele en klantgerichte bouwpartner, voor uw klant biedt het de aangename meerwaarde dat het pand na oplevering meteen in gebruik kan genomen worden.

EERSTE OPKUIS VAN UW PAND

FLEXIBEL EN SNEL GEREGELD

Schoonmaakbedrijf Solvos levert een snelle service en staat steeds voor u klaar op het moment dat u ons nodig hebt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat de schoonmaak bij oplevering vaak zeer snel moet gebeuren, en onze diensten zijn hierop afgestemd. Zo kan u steeds zeker zijn van de beste dienstverlening, zon

Solvos zorgt voor de schoonmaak van uw op te leveren gebouwen, u onderscheidt zich van uw concurrenten met tot in de puntjes verzorgd werk en een kraaknette reputatie.

Grondige schoonmaak voor oplevering van nieuwbouw, verbouwing of gerenoveerd pand

Schoonmaakbedrijf Solvos is uw betrouwbare schoonmaakpartner tijdens en na uw (ver)bouwprojecten. Een grondige schoonmaak van een pand net voor oplevering is specialistenwerk waar wij u graag bij helpen. Uiteraard kan U ook bij ons terecht voor een periodieke schoonmaak van uw bouwsites en werven, volledig volgens uw noden en wensen. En ook het stofzuigen voor het spuiten van PUR, behoort tot ons dienstenpakket.

Schoonmaakbedrijf Solvos staat garant voor:

  • een opleveringschoonmaak waarmee u zich als professionele bouwpartner op de kaart zet
  • een veilige en aangename werkomgeving dankzij een periodieke schoonmaak van uw werf
  • het volledig stofvrij maken van draagvloeren als voorbereiding voor het spuiten van PUR

Werkzaamheden bij een eerste bouwschoonmaak:

  • afval verzamelen, sorteren en afvoeren
  • het pand stofvrij maken
  • schoonmaken van ramen en omlijstingen
  • verwijderen van verf- en siliconeresten
  • verwijderen van cementsluier
  • stickers verwijderen van ramen, keukens…
  • dieptereiniging van sanitaire ruimtes en keuken

Vertrouw op schoonmaakbedrijf Solvos voor elke schoonmaak!

DE BESTE PRIJS VOOR DE EERSTE OPKUIS VAN UW GEBOUW

HOEVEEL KOST EEN PROFESSIONELE OPLEVERINGSSCHOONMAAK?

Om onmiddellijk te kunnen genieten van een instapklaar pand zonder zorgen doet u best een beroep op een professioneel schoonmaakbedrijf met kennis van zaken. Flexibele inplanning en snelheid van uitvoering zijn troeven waarmee wij ook voor u een meerwaarde kunnen betekenen. Onze vakbekwame medewerkers beschikken over de nodige ervaring en de juiste apparatuur om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Mede hierdoor kunnen wij u meer dan markconforme prijzen voorstellen voor kwalitatief hoogstaand werk.

Wij zorgen niet alleen voor een kraaknet gebouw maar signaliseren en documenteren ook eventuele pijnpunten en beschadigingen die we opmerken tijdens de uitvoering van een diepgaande eerste schoonmaakbeurt. Desgevallend rapporteren wij middels een schriftelijk verslag en uitgebreide fotoreportage.

Maak u niet langer zorgen in de oplevering van uw pand of gebouw en vertrouw op onze vakkennis inzake bouwschoonmaak. Dankzij onze eerlijke en correcte prijsstelling kunt u zich voortaan focussen op uw kerntaken terwijl wij instaan voor een vlekkeloze opleveringsschoonmaak. Flexibele ingepland en snel & vakkundig uitgevoerd, zo heeft u alvast één zorg minder!

Vraag vandaag nog onze beste prijs voor uw opleveringsschoonmaak

Snelle & flexibele inplanning voor een kraaknette eerste opkuis van uw pand
Ik wil weten hoeveel het kost!