Tarieven professionele schoonmaak

Over prijzen en prijsstelling in de schoonmaaksector wordt nog te vaak mysterieus gedaan. Opzoekwerk via google, ‘prijs professionele schoonmaak Belgie’, levert meer dan 650.000 resultaten op maar niet één ervan levert een echt antwoord op of is concreet inzake prijsstelling.

GEEN KOSTPRIJS MAAR INVESTERING IN SCHOONMAAK

Jouw eigen kostbare tijd

Je tijd is kostbaar, je hebt belangrijke zaken te doen. Concentreer je op jouw bedrijf, op je core business, want daar verdien je geld mee. Je wil niet aan schoonmaken denken en al helemaal geen tijd vrijmaken om problemen met schoonmaakdiensten op te lossen.

Gemoedsrust zonder zorgen

Waarschijnlijk heb je meer dan genoeg zorgen aan je hoofd. Maak je dan ook niet langer zorgen over de schoonmaakdienst, of ze wel zijn langsgeweest, of alles wel naar behoren werd gepoetst, hoelang ze zijn gebleven…

Je moet gewoon weten dat je kan rekenen op uw schoonmaakpartner! Zo kan je ruimte vrijmaken om over andere, belangrijkere dingen na te denken en grotere problemen aan te pakken.

Verhoogde productiviteit

Bureau’s die niet regelmatig worden gereinigd, kwalijk ruikend sanitair en vuile pauze ruimtes zorgen voor een laag werknemersmoraal. Door te zorgen voor een schone, gezonde werkruimte of werkplek creërt u niet alleen een sfeer van wederzijds respect en betrokkenheid maar zorg je tevens voor een aanzienlijke bijdrage in de productiviteit van uw medewerkers. Zo zijn tevreden werknemers een essentieel onderdeel van een bloeiend bedrijf en maken ze het verschil voor u en uw klanten.

Minder ziekteverzuim

Meer dan er goed uitzien, gaat een schone werkruimte letterlijk over je goed voelen. Ongeplande afwezigheden zorgen voor problemen op de werkvloer en ziekteverzuim kost u jaarlijks handen vol geld. Alvast veel meer dan het inhuren van een professioneel schoonmaakbedrijf dat kruiscontaminatie beperkt en zorgt voor een consistente desinfectering van probleemgebieden zoals deurklinken, toetsenborden, telefoons, trapleuningen, sanitaire voorzieningen en keukenapparatuur.

Professioneel imago, een goede eerste indruk

Een onverzorgd bedrijfsgebouw is als een vies maatpak tijdens een belangrijk verkoopsgesprek, het maakt een slechte indruk. Wanneer potentiële klanten, nieuwe collega’s of professionele partners voor het eerst bij uw pand aankomen, biedt dit de mogelijkheid om een positieve en blijvende indruk te maken. Ze krijgen meteen een idee van de zakelijke prioriteiten en cultuur van uw bedrijf. Het presenteren van een propere en verzorde omgeving, en het tonen van aandacht voor detail zal hun perceptie van uw bedrijf verrijken. Een belangrijke eerste stap naar een positieve relatie!

DE WAARDE VAN SCHOONMAAK BEPALEN

De definitie van waarde is voor veel mensen anders. Iedereen heeft verschillende behoeften en prioriteiten maar wat niet verschilt is de nood en het voordeel aan transparantie in prijsstelling.

Schoonmaakbedrijf Solvos gelooft sterk in de manier waarop we onze diensten aanbieden en prijzen. Maar uiteindelijk is het aan u om te beslissen of we de correcte meerwaarde tegen de juiste prijs leveren. Dit kan u alleen doen wanneer u over alle nodige informatie beschikt.

Schoonmaakbedrijf Solvos doet wat het beloofd!

Al onze medewerkers worden doorgelicht voordat ze worden aangenomen. Ze ontvangen uitgebreide training over onze schoonmaakprogramma’s die zorgen voor efficiënte reiniging en ontsmetting. We betalen onze medewerkers boven het sectorgemiddelde, gunnen bijkomende verlofdagen en zorgen voor aangepaste kledij & professioneel, ergonomisch materiaal. Ze worden heel goed behandeld en ze weten dat we hen heel erg waarderen. We stimuleren hen om consistent werk van hoge kwaliteit af te leveren zodat u steeds tevreden bent.

Wij zorgen voor toezicht, tussentijdse (en onverwachte) kwaliteitscontroles en hands-on begeleiding van de zaakvoerster die zelf trouwens elke nieuwe opdracht opstart en stroomlijnt alvorens er een vast team wordt toegewezen.

Schoonmaakbedrijf Solvos is een klein bedrijf dat gestructureerd werkt om onze bedrijfskosten lager te houden dan bij veel grotere bedrijven en concurrenten. Wij bieden excellente waarde en verlenen premium schoonmaakoplossingen tegen eerlijke, correcte prijzen voor topkwaliteit.

Kunt u goedkopere professionele schoonmaakdiensten vinden?

Waarschijnlijk wel ja

Kan je een betere kwaliteit vinden dan schoonmaakbedrijf Solvos?

Wij denken van niet.

We werken elke dag heel hard om van “MEERwaarde” ons visitekaartje te maken!

Hoewel dat van ons misschien niet altijd de goedkoopste maakt, zijn we alvast overtuigd dat we de beste prijskwaliteitsverhouding aanbieden.

Vraag vandaag nog hoe u tijd en geld kan besparen.

Wij maken graag tijd en komen bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. En het kost je niks!
Maak nu een afspraak