Ruitenwassers met oog voor detail

Professionele glazenwasserij, perfectie in afwerking tegen een voordelige prijs

Straal professionaliteit uit en laat uw bedrijf letterlijk schitteren.

Glasheldere ramen en ruiten geven uw bedrijf een nette en professionele uitstraling en laten bij uw bezoekers, werknemers en voorbijgangers een positieve indruk na.

Laat uw ramen, ruiten en omlijstingen geregeld schoonmaken door schoonmaakbedrijf Solvos. Propere ruiten zorgen niet alleen voor een aangenamere werkomgeving met meer licht, ze dragen ook bij tot de levensduur van uw gebouw.

BLINKENDE RAMEN EN OMLIJSTINGEN, KEER OP KEER OPNIEUW

juiste materiaal en mensen solvos

Geavanceerde apparatuur én ramenwassers met kennis en kunde

Onze ramenwassers zijn stuk voor stuk vakmensen. Met passie voor hun job en oog voor detail streven ze telkens weer naar perfect gereinigde ramen en omlijstingen. Samen met de meest innovatieve apparatuur en materialen beschikken ze over de beste tools én ervaring om elke glasbewassing tot een goed einde te brengen.

raamkozijn vensterbank reinigen solvos

Raamkozijnen en vensterbanken, wij reinigen volledig en gedetailleerd

Nog te vaak stellen we vast dat vuil, stof en dode insecten zich ophopen op raamomlijstingen en vensterbanken. Wanneer je beroep doet op schoonmaakbedrijf Solvos behoren vuile, onverzorgde raamomlijstingen en vensterbanken tot het verleden. Wij zorgen voor een gedetailleerde reiniging van alle glaswerk, omlijstingen en vensterbanken of dorpels.

uitvoering flexibel op maat

Flexibele uitvoering en planning op maat van uw noden

Voor ons is elke opdracht maatwerk, elke klant uniek, en dit vertaalt zich ook zo naar inplanning en uitvoering toe. Wij staan u graag bij en geven advies inzake frequentie, reinigingsmethode en meer. Wat effectieve uitvoering betreft beslist u zelf, op afroep wanneer het u uitkomt of periodiek, zodat u steeds zeker bent van blinkende ramen en propere omlijstingen. U vraagt, wij plannen in en voeren uit volgens uw wensen.

veiligheid solvos

Veilig uw ramen proper maken tot 15 meter hoogte (en meer)

Door gebruik te maken van telescopische stelen kunnen we hoge en soms moeilijk bereikbare ramen bereiken zonder het gebruik en de risico’s van een ladder. Langs de buitenzijde gebeurt dit met ons geavanceerd osmose-systeem tot wel 15 meter of meer. Met ons indoor glaswassysteem is binnenglas tot 10m hoog veilig schoon te maken. Omdat we de veiligheid van onze mensen en uw eventuele verantwoordelijkheid serieus nemen.

DE MEERWAARDE VAN PROFESSIONELE RUITENWASSERIJ

schoner bedrijfsgebouw solvos schoonmaak

Professionele uitstraling van uw pand

verhoogde productiviteit solvos

Verhoogde productiviteit van uw medewerkers

waardebehoud schoonmaak solvos

Waardebehoud van uw bedrijfsgebouw

 VAKKUNDIGE GLAZENWASSERS

MODERNE TECHNIEKEN OP MAAT

Wij zetten in op diverse technieken, geheel afhankelijk van de situatie. Dit kan gaan van  het standaard traditioneel reinigen met emmer, spons en wisser of schoonmaken met osmose tot het inzetten van hoogwerkers.

Al onze ruitenwassers hebben meerdere jaren ervaring en beschikken over een VCA-attest en een bekwaamheidsattest hoogtewerker.

GEAVANCEERD OSMOSE-SYSTEEM

SCHOONMAAK RAMEN TOT 15 METER HOOG

Voor de schoonmaak van buitenramen maakt schoonmaakbedrijf Solvos gebruik van een geavanceerd osmose-systeem. Gedaan met onveilige situaties met ladders op hoge hoogte. Dankzij het gebruik van telescopische stelen kunnen we ramen tot 15 meter hoog veilig vanaf de grond reinigen.

Hierbij maken we gebruik van ultrapuur water, diepreinigend, eco-vriendelijk en onschadelijk voor uw beplanting en gevel. Het gedeïoniseerd raamoppervlak voorkomt het snel aanhechten van nieuwe vuildeeltjes.

Professionele reiniging van uw ramen resulteert in een schoner resultaat.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave

Vergelijk ons met uw huidige ramenwasser
Ik wil tijd en geld besparen!