Zonnepanelen reinigen voor bedrijf en particulier

Wij bedienen Oost- en West-Vlaanderen met ons geavanceerd osmose-systeem

Propere zonnepanelen zorgen voor een verhoging van rendement en levensduur

Stof, mos, vogeluitwerpselen en andere vervuiling zorgen niet alleen voor een daling in rendement van uw zonnepanelen maar kunnen bovendien hotspots veroorzaken. Deze cellen nemen enkel nog energie op maar kunnen geen energie meer produceren waardoor deze heel warm worden met schade tot gevolg.

Een regenbui kan deels zorgen voor het wegspoelen van vuildeeltjes maar helaas kan niet alle vuil zo worden verwijderd. Om schade en rendementsverlies te voorkomen zorgt u best periodiek voor een professionele reiniging en controle van uw zonnepanelen.

PROFESSIONEEL SCHOONMAKEN VAN ZONNEPANELEN

Zowel voor bedrijven als particulieren

Zowel particulier, KMO, industrie of agrarische sector kan bij ons terecht voor de vakkundige reiniging van zonnepanelen. Of u nu eigenaar bent of beheerder, het kuisen van uw pv installatie is een professionele aangelegenheid die u met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Reiniging, visuele controle en rapportering

Wij ontzorgen u door in te staan voor het professionele onderhoud van uw zonnepanelen. Naast het deskundig reinigen zorgen onze medewerkers telkens voor een grondige visuele controle van uw installatie en mag u van ons een duidelijke rapportering verwachten. Deze opvolging zorgt ervoor dat eventuele problemen en bijkomende kosten zoveel mogelijk worden vermeden.

GEAVANCEERD OSMOSE-SYSTEEM

VOOR HET AUTONOOM EN VEILIG REINIGEN VAN UW PV-INSTALLATIE

Voor de reiniging van zonnepanelen maakt schoonmaakbedrijf Solvos gebruik van ultrapuur water: dit type water lost alle vuil op en laat een streeploos oppervlak achter. In onze bestelwagen zit een volledig geautomatiseerde tank waardoor we autonoom, zonder externe elektriciteit of watertoevoer, kunnen werken.
Dankzij het gebruik van telescopische stelen tot wel 15 meter lang kunnen ramen & omlijstingen, zonnepanelen, gevelbeplating… snel en efficiënt vanaf de grond gereinigd worden.

Hierbij maken we gebruik van ultrapuur water, diepreinigend, eco-vriendelijk en onschadelijk voor uw beplanting en gevel. Het gedeïoniseerd glasoppervlak voorkomt het snel aanhechten van nieuwe vuildeeltjes.

VOORDELEN VAN EEN PROFESSIONELE REINIGING VAN UW PV-PANELEN

verhoogde productiviteit solvos

Maximaal rendement

controle feedback zonnepanelen solvos

Controle & feedback

veiligheid schoonmaak zonnepanelen solvos

Veilig

kosten besparen schoonmaak solvos

Correcte prijs

Vraag vandaag nog vrijblijvend een prijsopgave

Eerlijke prijzen voor het reinigen en controleren van uw zonnepanelen
Ik wil weten hoeveel het me zou kosten!