Je wil professionele schoonmaak zonder zorgen

Vertrouwde gezichten die kwaliteitsvol schoonmaken en waar je op kan rekenen, keer op keer opnieuw.

Creëer een propere en gezonde werkplek voor iedereen.

Een schone werkplek gaat niet alleen over hoe het eruit ziet. Een echt schone werkplek is een voordeel voor u, uw werknemers en iedereen die uw faciliteit bezoekt. Door ziektekiemen te elimineren, bacteriën te verminderen en de blootstelling aan allergenen te minimaliseren kunt u iedereen een propere, gezonde en goed aanvoelende werkplek aanbieden.

Onze professionele schoonmaakprogramma’s zijn telkens maatwerk zodat ze de kenmerkende resultaten leveren die voldoen aan de specifieke behoeften van uw zaak of bedrijf. Deze aanpak stelt ons eveneens in staat de frequentie aan te passen in functie van uw planning en budget. Reinigingsprogramma’s op maat die zijn aangepast aan uw faciliteit en uw behoeften zorgen immers voor de schoonste en gezondste resultaten die mogelijk zijn.

DE MEERWAARDE VAN PERIODIEKE SCHOONMAAK

Schoner, gezonder bedrijfsgebouw

Een schone werkplek gaat niet alleen over hoe het eruit ziet. Een echt schone werkplek is een voordeel voor u, uw werknemers en iedereen die uw faciliteit bezoekt. Door ziektekiemen te elimineren, bacteriën te verminderen en de blootstelling aan allergenen te minimaliseren kunt u iedereen een gezonde, goed aanvoelende werkplek aanbieden.

   Kostenbesparend

Wist je dat verloren productieve tijd om gezondheidsredenen gemiddeld 1.320 dollar per werknemer per jaar kost? Onze bewezen best practices van ‘Reiniging voor gezondheid en uiterlijk’ kunnen de kans op infecties voor verkoudheid en griep verminderen met wel 80%, het aantal oppervlakken dat besmet is met virussen met 62% en het ziekteverzuim met maar liefst 46% verminderen op uw werkplek.

   Verhoogde productiviteit

Productiviteit is een van de meest directe manieren waarop u als werkgever uw bedrijfsresultaten kunt beïnvloeden. Wanneer u uw werknemers een schone, hygiënische werkplek biedt, hebben ze minder afleiding, melden ze zich minder vaak ziek, voelen ze zich beter over de tijd die ze op het werk doorbrengen en hebben ze gewoon een betere focus op hun dagelijkse activiteiten.

   Verbeterd imago

Wat voor soort indruk maakt uw faciliteit wanneer mensen voor het eerst binnenkomen? Mensen zijn onder de indruk van en vertrouwen op netheid. Wanneer een klant, klant of medewerker voor het eerst uw schone, gezonde, opgeruimde, goed ruikende werkplek ervaart, zien ze dat u de dingen die belangrijk zijn, waardeert.

Topservice, topteam, topbedrijf!

Team Ineos Pro Cycling – Deinze

Ons gebouw en ramen worden met stiptheid en zorg onderhouden.

Vidalis – Aalter & Ursel

Solvos is sinds jaar en dag onze vaste schoonmaakpartner, een echte aanrader!

Fraber Logistics – Zulte

Wij kunnen Solvos van harte aanbevelen als partner voor schoonmaak.

Flandria Foods – Zulte

Verwachtingen worden ingelost, steeds hetzelfde team, correct en goede opvolging. Eindelijk gemoedsrust!

d-artagnan full service communication agency – Brugge

Flexibele samenwerking, perfecte service. Dikke duim voor team Solvos!

Ultime Totaalprojecten – Aalter

Oog voor detail, flexibiliteit en feedback: daarvoor moet je bij Solvos zijn!

Heritage Vastgoed – Aalter, Deinze & Zulte

WIJ ONTFERMEN ONS OVER HET POETSEN ÉN UW ZORGEN

Steeds dezelfde vertrouwde gezichten bij u over de vloer

Maatwerk tegen betaalbare prijzen

Continuïteit gegarandeerd

Geen contract, geen langdurige verplichtingen

UW BEDRIJFSGEBOUW PROPER EN GEZOND, KEER OP KEER OPNIEUW

Periodiek schoonmaken en onderhouden van uw bedrijfsgebouw

Schoonmaakbedrijf Solvos verleent B2B schoonmaakdiensten aan bedrijven die een nauwkeurig schoonmaakprogramma vereisen. Een nette werkomgeving is niet alleen aangenaam voor uw werknemers, maar maakt ook een sterke indruk op uw klanten.
Om uw bedrijfsgebouw in topvorm te houden is het belangrijk dat er geregeld schoongemaakt wordt. En dit gaat verder dan het zichtbaar afstoffen, stofzuigen en moppen van de verschillende ruimtes. Onze diensten waarborgen een grondige reiniging van uw sanitaire voorzieningen en kunnen ook instaan voor afvalverwijdering.

Schoonmaakbedrijf Solvos staat garant voor:

  • propere, frisruikende sanitaire ruimtes dankzij een grondige desinfectering
  • het ontstoffen, stofzuigen en reinigen van uw bedrijfsgebouw, met oog voor detail
  • een aangepast schoonmaakprogramma op maat van uw noden en budget

Kwaliteitsservice

Het is een misvatting dat wanneer het “er schoon uitziet en goed ruikt” het dan wel schoon moet zijn. Schoonmaakbedrijf Solvos is er om ervoor te zorgen dat uw kantoor en gebouw schoon, veilig en gezond is. We gebruiken innovatieve reinigingstechnologie en hanteren de nieuwste procedures inzake infectiebeheersing en het voorkomen van kruisbesmetting. Dit resulteert in een gezonde en veilige werkplek.

Proactieve klantenservice

Transparantie en duidelijke communicatie zijn de sleutel tot kwaliteitsservice. We doen ons uiterste best om mogelijke problemen te zien en deze op te lossen voordat klanten om hulp vragen. Door aandachtig te luisteren naar uw feedback verhelpen we eventuele pijnpunten. Uw rechtstreekse lijn met uw centraal aanspreekpunt, de zaakvoerster, stelt ons in staat heel kort op de bal te spelen.

Extra diensten voor een nóg properder gebouw

Vertrouw op schoonmaakbedrijf Solvos voor elke schoonmaak!

Vraag vandaag nog hoe u tijd en geld kan besparen.

Wij maken graag tijd en komen bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. En het kost je niks!
Maak nu een afspraak