Ruitenwasser Gavere voor blinkende ramen tegen een eerlijke prijs

ruitenwasser Gavere

Uw ramenwasser in regio Gavere

Op zoek naar professionele glazenwasserij in Gavere, ruitenwasser Gavere? Glasheldere ramen en ruiten geven uw bedrijf een nette en professionele uitstraling en laten bij uw bezoekers, werknemers en voorbijgangers een positieve indruk na.

Laat uw ramen, ruiten en omlijstingen in regio Gavere geregeld schoonmaken door schoonmaakbedrijf Solvos. Propere ruiten zorgen niet alleen voor een aangenamere werkomgeving met meer licht, ze dragen ook bij tot de levensduur van uw gebouw.

Ruitenwassers in Gavere van schoonmaakbedrijf Solvos staan graag in voor het schoonmaken van uw ramen, ruiten en omlijstingen.

RUITENWASSER GAVERE ZORGT VOOR PERFECTIE IN AFWERKING, KEER OP KEER OPNIEUW

Glazenwasserij in Gavere: flexibele uitvoering en planning op maat van uw noden

Voor ons is elke opdracht maatwerk, elke klant uniek, en dit vertaalt zich ook zo naar inplanning en uitvoering toe. Ruitenwasser Gavere staat u graag bij en geeft advies inzake frequentie, reinigingsmethode en meer. Wat effectieve uitvoering betreft beslist u zelf, op afroep wanneer het u uitkomt of periodiek, zodat u steeds zeker bent van blinkende ramen en propere omlijstingen. U vraagt, wij plannen in en voeren uit volgens uw wensen.

Raamkozijnen en vensterbanken, wij reinigen volledig en gedetailleerd

Nog te vaak stellen we vast dat vuil, stof en dode insecten zich ophopen op raamomlijstingen en vensterbanken. Ruitenwasser Gavere zorgt ervoor dat vuile, onverzorgde raamomlijstingen en vensterbanken tot het verleden behoren. Wij zorgen voor een gedetailleerde reiniging van alle glaswerk, omlijstingen en vensterbanken of dorpels.

Topservice, topteam, topbedrijf!

Team Ineos Pro Cycling – Deinze

Ons gebouw en ramen worden met stiptheid en zorg onderhouden.

Vidalis – Aalter & Ursel

Solvos is sinds jaar en dag onze vaste schoonmaakpartner, een echte aanrader!

Fraber Logistics – Zulte

Wij kunnen Solvos van harte aanbevelen als partner voor schoonmaak.

Flandria Foods – Zulte

Verwachtingen worden ingelost, steeds hetzelfde team, correct en goede opvolging. Eindelijk gemoedsrust!

d-artagnan full service communication agency – Brugge

Flexibele samenwerking, perfecte service. Dikke duim voor team Solvos!

Ultime Totaalprojecten – Aalter

Oog voor detail, flexibiliteit en feedback: daarvoor moet je bij Solvos zijn!

Heritage Vastgoed – Aalter, Deinze & Zulte

VAKKUNDIGE RUITENWASSERS BINNEN EN BUITEN REGIO GAVERE

GEAVANCEERDE APPARATUUR EN RAMENWASSERS MET KENNIS EN KUNDE

Onze ramenwassers die actief zijn in Gavere zijn stuk voor stuk vakmensen. Samen met de meest innovatieve apparatuur en materialen beschikken ze over de beste tools én ervaring om elke glasbewassing tot een goed einde te brengen.

Wij zetten in op diverse technieken, geheel afhankelijk van de situatie. Dit kan gaan van het standaard traditioneel reinigen met emmer, spons en wisser of schoonmaken met osmose tot het inzetten van hoogwerkers.

Al onze ruitenwassers hebben meerdere jaren ervaring en beschikken over een VCA-attest en een bekwaamheidsattest hoogtewerker.

VEILIG RAMEN WASSEN IN GAVERE TOT 20 METER HOOG MET ONS ULTRA PUUR H²O SYSTEEM 

Voor de schoonmaak van buitenramen maakt ruitenwasser Gavere gebruik van een geavanceerd osmose-systeem. Gedaan met onveilige situaties met ladders op hoge hoogte. Dankzij het gebruik van telescopische stelen kunnen we ramen tot 20 meter hoog veilig vanaf de grond reinigen.

Hierbij maken we gebruik van ultrapuur water, diepreinigend, eco-vriendelijk en onschadelijk voor uw beplanting en gevel. Het gedeïoniseerd raamoppervlak voorkomt het snel aanhechten van nieuwe vuildeeltjes.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte

Vergelijk ons met uw huidige ramenwasser in regio Gavere
Ik wil tijd en geld besparen!

Professionele schoonmaakdiensten voor een nóg properder gebouw in regio Gavere

Vertrouw op schoonmaakbedrijf Solvos voor elke schoonmaak!