Solvos en Medtradex slaan de handen in elkaar

Desinfectie van oppervlakken en lucht

In deze uitdagende tijd, mede door het coronavirus, ging Solvos iets sneller dan verwacht op zoek naar een ondersteunende partner om meer gemoedsrust en een zo veilig mogelijke werkomgeving te kunnen bieden aan zijn klanten. En om een gezonde en veilige (werk)omgeving te creëren is er, in verschillende sectoren, nood aan efficiënte desinfectie.

Hiervoor zochten we een partner die compatibel is, inzake missie & visie, maar evenzeer naar kernwaarden zoals klantgerichtheid, respect en innovatie toe. Al snel leidde onze zoektocht ons naar de firma Medtradex uit Overijse. Opgericht in 2002, en ontstaan uit de nood aan het creëren van een omgeving die gevrijwaard is van het risico op contaminatie. Als onafhankelijke distributeur van ondermeer het Oxy’Pharm gamma hebben ze constant oog voor betrouwbare maar tegelijkertijd vernieuwende producten.

 

Medtradex zal en kan als ‘expertise partner’ Solvos verrijken middels haar innovatieve productgamma en uitgebreide kennis betreffende infectiepreventie.

Solvos op zijn beurt wordt ‘preferred partner’ van Medtradex voor wat betreft desinfectie dienstverlening.

 

De samenwerking heeft inmiddels al geresulteerd in een actieve desinfectiedienst waarbij Solvos gebruik maakt van het Nocotech® Concept. Hierdoor kunnen we instaan voor een geautomatiseerde en veilige bio-desinfectie op ziekenhuisniveau, gecertificeerd en bewezen tegen bacteriën, schimmels, sporen en virussen. Snel, veilig, kosteneffectief, meetbaar en de mogelijkheid tot validatie zijn troeven die onze klanten een gegarandeerde meerwaarde kunnen bieden.

Beide partijen kijken erg uit naar het verder met elkaar samenwerken in de komende periode en rekenen erop middels dit partnership een aanzet te hebben gegeven tot een inspirerende en duurzame samenwerking. 

Voor meer informatie of met vragen kunt u steeds bij ons terecht.  We staan jullie, onze klanten en toekomstige klanten graag te woord!

 

Praten over jouw schoonmaak?

Wij maken graag tijd en komen bij u langs voor een gesprek. En het kost je niks!

Nieuwsbrief

Interessante lectuur? Mis ons volgende artikel niet!

Share This